nike shoes

League, Conference, Division, and Team forums - NOW OPEN!!

nike shoes

Postby ClarenceBowen » Fri Aug 16, 2019 12:08 am

En anden Air Max Day-udgivelse, som mange ser frem til, er? nike spiridon Riccardo Tisci x Nike Air Max 97 Mid, som du ser ovenfor. Vi har kendt noget til denne sko i et stykke tid nu, men dette er første gang, at Nike officielt har afsløret den.Offentlig kendt som NikeLab Air Max 97 x RT, har dette samarbejde Nike linket til den italienske modedesigner til at frigive en meget speciel par af Nike Air Max 97.

Nike tilføjede lige en ny udgivelse at se frem til den kommende Air Max-dag. Få et første kig på? Arthur Huang x NikeLab Air Max 1 Ultra 2.0.ingeniør, arkitekt og grundlægger og administrerende direktør for Miniwiz? Arthur Huang fik chancen for at designe sin helt egen version af Nike Air Max 1 Ultra 2.0. Arthur nike roshe run Huang x NikeLab Air Max 1 Ultra 2.0 har et sort-motiv, der består af et premium-læder og Flyknit-øvre, der sidder på toppen af en let Air Max Ultra-enhed. Præget Nike-branding tilføjer skos subtile æstetik. Vil du have et par? Du nike air max 90 kan prøve at copping på et par den 26. marts for $ 250.

Med en udgivelse så stor som den kommende Atmos x Air Jordan 3 x Air Max 1 pakke, vidste du, at det kun var rigtigt at frigive nogle matchende tøj til at gå sammen med de friske spark, ikke? Det er nøjagtigt, hvad vi vil dele med dig, og det går under navnet? Atmos x Nike Big Swoosh Tech Fleece Collection.? Atmos x Nike Big Swoosh Tech Fleece Collection er inspireret af Air Max nike sneakers 1 Atmos Elephant fra pakke.

Nike Air Foamposite Pro Silver Surfer alias Silver Age afsløres nu for at blive frigivet i fulde familiestørrelser. Den øverste er simpelthen dækket af metallisk sølv i hele sin robuste profil. Den øvre har også et tydeligt carbonfiber-tryk overalt for en mere dynamisk æstetik. Tonale sorte accenter pryder tungen, øjenforbliver og den indre foring, mens mere skinnende detaljer er tydelige med Swooshes på hver side.

Nike giver en god fornøjelse til fans af Foamposite i weekenden med frigivelsen af Nike Air Foamposite Pro Silver Surfer. Denne seneste gengivelse af Nike Air Foamposite Pro, der i øjeblikket fejrer sit 20-års jubilæum, har en fuld Metallic Silver overdel med medfølgende sorte accenter på indersiden, tungen, øjestagen, hælen og carbonfiberskaftet på ydersålen. Andre detaljer inkluderer en Metallic sølv juvel Swoosh og en gennemsigtig ydersål. Når du frigiver den 17. marts for $ 250, vil du gribe et par? Klik og bogmærke vores officielle Nike nike shoes Air Foamposite Pro Silver Surfer (Silver Age) nu for yderligere billeder, den nyeste information og detaljerede oplysninger om udgivelsen.

Andre detaljer inkluderer "Nike x RT"? Branding på tungen og ankelen og en hvid gummi luftpude mellemsål. Se efter? Riccardo Tisci x Nike Air Max 97 Mid til frigivelse den 17. marts i Rom, den 24. marts i Asien, og 26. marts (Air Max Day) i Europa og den amerikanske detailhandel vil være $ 200. Nike Air Max Zero Breeze, en opdatering til den klassiske silhuet, behandles i et alsidigt troppertema, der Image ligner denne for nylig fremhævede Air Max 90 Ultra brise.
ClarenceBowen
 
Posts: 3
Joined: Thu Aug 15, 2019 11:58 pm

Return to NFL

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 15 guests

cron